En kväll på stan

Fredagskvällen spenderades på stan tillsammans med gott sällskap. Började med att äta på Bryggeriet, för att sedan gå och ta en drink tillsammans med alla blåvitrutiga skjortor (=stekare) uppe på Rubinen. Här såg vi bara gelenissar och killar med ögonfransförlängning, alltid lika roligt att titta på :)

Vi fortsatte våran stekarrunda med att ta en promenad nerför Avenyn för att fortsätta ner mot hamnen till Port du Solei, men vår hunger efter efterrätt stannade oss på Bar Himmel vid Stora Teatern. Dock var det fullt i restaurangen och vi fick nöja oss med dricka och jordnötter, men det salta stillade vår hunger, så det var lugnt.

Stort minus på Bar Himmel för toaletterna, de luktade rutten apa.. och en stor smäll på käften till svensken inne på toaletten som hade en liten konversation med en norrman:

- Tråkigt det som hänt i Norge.. men shit happens



Hursom så fortsatte vi sedan vår promenad och gick ner vid operan, efter hamnen och ut mot Port du Solei (=riktigt stekarställe). Men inträdesavgiften skrämde iväg oss och vi fortsatte förbi och till Ostindiefararen tog en öl och lite chips och sedan vidare mot järntorget. På vägen (mitt emot Göteborg Energi) hittade vi en galet mysig restaurang "Göteborgs Lagerhus" stod det ovanför dörren, och var tydligen premiärkväll. Tog en Gin&Tonic och gick sedan vidare mot Linneterassen (som förövrigt var galet överbefolkad och högljutt) så vi fortsatte vidare efter Linné.. Men upptäckte att alla bra ställen var samma dilemma. Nej, så här tog kvällen slut. En promenad till vagnen och sen hem i soffan och mysa.


Uppe på scandic Rubinen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback