Livet är en bilfärd

Hela livet är som en enda lång bilfärd.
En bilfärd med upp och nerförsbackar, stora och snäva kurvor. Ibland går bilen bra och man kan växla upp på sexan utan problem, medan det i vissa perioder bara strular med växellådan eller till och med att starta bilen.
Ibland kan man fastna i en lång bilkö som sakta rör sig framåt, men helt plötsligt löser kön upp sig och man kör i 200km/h på E4an.
Kanhända drabbas man av motorhaveri och måste stänga av och ta in på service, men det slutar alltid med att man återigen är ute och kör.
Hela livet är faktiskt som en enda lång bilfärd, där korsningarna är olika vägar man väljer i livet, och vägarna är enkelriktade. När man väl valt att svänga in på en väg så är det bara att följa den vägen till nästa korsning och nästa val. För det går inte att backa på en enkelriktad väg och det går inte att vända om, utan enda vägen är framåt.
Ja, livet är som en bilfärd och det gäller att hålla tungan rätt i mun. Och du, ger bilen upp så finns det alltid någon som vill hjälpa dej att laga den!


Kommentarer
Postat av: linda

Hej! Va kul!!! Jag får nog kolla mer vad som gäller..hehe..vart bor du?? Kostar det inträde tror du?eller man ska bara maila henne och så blir man uppsatt på listan ??Kul e det!!

Kram

2008-11-27 @ 22:41:00
URL: http://mellakaramell.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback