Funderingar på bröllopsresan

Nu ligger ju denna resa långt fram i tiden, i alla fall ett år eftersom vi tänkt åka på en längre resa denna gång. Men vi har i alla fall redan börjat fundera. Vi pratade om Västindien, Bahamas, Karibien, Dominikanska Republiken.. Det ser ju så otroligt vackert ut på bild. Men när vi började kolla upp vad man kan göra när man befinner sig där, så verkar det mest bara vara att dyka och sola. Jag som är rädd för fiskar, känner inte direkt något sug efter att dyka. Så med tanke på hur mycket det kostar att resa dit (ca 40.000 per person två veckor) så har vi nu ställt in oss på ett nytt resemål: Två veckor i USA, typ en vecka i Florida och en i New York. För där kan man ju inte bli rastlös i alla fall.
 
I Florida kan man ju bland annat ta en roadtrip till Key West, ta en sväng till Orlando och Disney World, åka till Everglades och se alligatorer. Sen pratas det även om att dom ska börja med snabbfärjor mellan Key West och Kuba, kanske hade vart nått?
I New York är det shopping, men gärna också en musikal på Broadway, strosa i Central Park, promenera längs med High Line (övergivet järnvägsspår på Mahattan, 9meter upp i luften), ta en sväng förbi Times Square, kanske man kan lyckas få en biljett till Tonight Show med Jimmy Fallon, gå in på secondhand butiker i East Village. Hade också vart roligt att gå på 4DX bio, samt ta en promenerad genom China Town
 
Bahamas
 
New York
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback