A Cheercatastrophe


Pga avhopp så lägger vi nu ner Göteborg Allstars som skulle ha tävlat i Paris, och istället kommer vi och de från GC troops åka ner och bara tävla var för sig i Group Stunt. Mycket tråkigt tycker jag själv, som jämför detta med att ge en stor påse godis till ett storögt litet barn som inte fått äta godis på flera år, låta barnet titta ner på godis, röra i godiset och ta upp den största och godaste godisen. Man ser in i barnets lyckliga ögon när hon för den mot munnen, och precis när munnen öppnas och den stora runda goda godisen är påväg in i munnen så sliter man godisen hur handen på henne, tar påsen och springer iväg. Snopet står hon kvar där storögt och undrar vad som hände.

Men aja, vi har i alla fall bokat tåget som ska ta oss till flyget, och så är det dags att boka vandrarhem/hotell i Paris. Det blir nog den som kostar ca 150kr natten. Vi har förresten också bokat flyg till London i december, 110:- tur och retur till en tävling som heter något i stil med Winter Wonderland. Det var liksom så billiga flygbiljetter att vi inte bryr oss om ifall vi skulle var upptagna de datumen och inte kan fara. Men det är bokat i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men vad var det som hänt? :O Nyss var ni ju ändå 16 pers? Synd äre i alla fall.



Och tro inte att du och Becca kommer komma ifrån att träna flickisar här hemma. ;P



Jag är verkligen avundsjuk på att du får fara utomlands och tävla. London är en helt underbar stad, skulle vara askul att fara dit och tävla. :D Hoppas det blir av för er!

2009-07-03 @ 09:44:23
URL: http://emeliech.wordpress.com
Postat av: Emelie

Fan vad synd!



Jag tror att vi i stunten ska se hur det blir med de nya nivåerna till nästa tävlingsår, och beroende på det se var vi kan tävla. Vi har snackat om att anmäla oss till den internationella tävlingen som är under SM, om inte annat, eftersom det bara är huvudklasser där, och inte uppdelat i minior/junior/senior, så då borde vi få tävla, trots att Isso fortfarande går som junior. :) Då behöver vi bara en tränare som har gått steg tre. :)

2009-07-03 @ 12:04:05
URL: http://emeliech.wordpress.com
Postat av: Hanna b

nej va synd :( men blir det ett all girl lag och ett co ed då eller? för gc troops har väl ett coed? aja kul att ni åker med stunt iaf :) fast det är ju så kul att träna flickisar och danser och hopp osv osv osv :(

2009-07-03 @ 20:25:21
Postat av: skea

Nee, dom kommer också bara ta dit stunt lag till Paris ;p

2009-07-04 @ 08:15:15
Postat av: Linnéa

ja det är fail... men vi kommer antagligen inte ens dit med stunten.. så ni får antagligen själva representera gbg :P

2009-07-28 @ 19:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback