Måste i Duschen

image5


1. En Body Scubb är otroligt bra faktiskt. Och enkelt, man använder den ca 2ggr/veckan när man duschar, och man börjar scrubba nerifrån och upp, mot hjärtat. Som en peeling på kroppen, hjälper till att avlägsna döda hudceller och den torra ytan. Om man brukar vara torr på kroppen så är det just den torra ytan man tar bort när man scrubbar! :) Sen ökar man även cirkulationen i kroppen, vilket leder till att kroppen transporterar bort slaggämnen bättre.. Vilket gör att man förebygger och motverkar celluliter! Det är ju underbart, för nu börjar det närma sig med dessa gropar uti rumpa och baksida lår ju!

2. Kroppsvante. Använd inte kroppsvanten och Scrubben samtidigt, för då kommer de flesta kornen från scrubben bara att fastna i vanten. Istället så gör man en dubbelscrubb 1gång/v. Man börjar då att torr scrubba med bara vante, fukta vanten lite grann bara och sätt igång att scrubba. Torrborstning är nämligen det effektivaste för att sätta igång cirkulationen! Efter du gått en vända med vanten så masserar du in Body Scrubben för hand, duschar av med duschgele och voila! Du är som ny!

3. En Body Cream efter dusch är att rekomendera. Det finns många olika varianter, oljiga, krämiga osv. Men hur som helst så använd någonting. Kroppen är till för att skötas om ;) Se till att den innehåller mycket fukt och är cirkulationsökande, så hjälper den också till mot celluliter.

4. Moor Mud från Kerstin Florian blev jag kär i denna vecka. Det är en lerinpackning som man kan använda både till ansikte och till kropp. Den är både peelande och återfuktande. Det är alltså riktig lera från botten på ett hav i Ungern som är flera tusen år gammalt. Den sätter verkligen fart på cirkulationen och är utrensande! Man kan ju använda denna medan man står i duschen, eftersom den ska hållas lite fuktig hela tiden så låter man ångan från duschen hålla den fuktig. Annars kan man lägga på den i ansiktet medan man badar och spraya på lite ansiktsvatten medan man ligger där. Sedan är det ju bara att tvätta av den i badvattnet. som min lärare sa, denna tillhör Husapoteket! Den brukar även användas vid reumatism och trötta leder, just pga att den ökar cirkulationen så mycket. Den funkar alltså både som en ansiktsmask+scrubb. Underbar!

5. Det är inte ofta man tänker på fötterna, men fötterna är ofta väldigt torra. Och eftersom man använder fötterna varje dag så ska man lägga en liten tanke på dom, för det är ju inge roligt om dom börjar göra ont så det blir jobbigt att gå. Sedan känner man ju själv att hela jag blir fräschare om mina fötter är fräscha. Så en bra fotkräm är att rekomendera! (även Fotfil mot förhårdnader). Denna fotcreme från Kerstin Florian, Ja, jag vet, ännu en Kerstin Florian produkt. Men denna är skit cool, verkligen! Den är mycket cirkulationsökande, mjukar upp hälsprickor, motverkar svullnade, håller nagelband fina. Och den kan även användas som LINEMENT. Den har en så cirkulationsökande effekt att man dagligen kan sätta på punkter som gör ont, har man tex väldigt dåligt och ont i axlar, nacken så är den utmärkt där! Jag tycker den är skit läcker!

6. Body Spray är verkligen enkelt. Har man bråttom eller bara inte orkar smörja in sig så är det bara att spraya på lite grann. Den torkar in bra och lämnar inga fläckar på kläderna. Och så luktar den så gott ju!

Vill man förresten motverka celluliter så se till att motionera, motion är nämligen bästa sättet att sätta igång cirkulationen på :) och se till att scubba och smörja in dej, du kommer bli som bäbis hud :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

HEj tänkte höra med dig använder du bara Kerstin Florians ansiktsprodukter och dusch? Vad är det för pris på det ungefär? Hälsningar Josse

2008-02-11 @ 08:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback