Mys o bad

Igår började vi dagen med en promenad på Eriksberg, vi gick längs med vattnet till en hållplats för båten och tog den tillbaka. Skulle sen gå in och äta lunch på ett café, visade sig att dom bara serverade mackor. Maten på menyn hade dom inte på helger. Väldigt underligt. Men Men, tiden var knapp (direkt efter lunch är det sovdags för lillen), så vi tryckte i honom en grötklämmis och så fick han smaka leverpastejwn på mackan jag köpte. Sen var det dags att lämna av Daniel och hämta upp Becca och Erik. Vi körde ner till Kungsbacka och shoppade på Kungsmässan i väntan på att Matteo skulle vakna. 

Hittade sötaste caféet, så där blev det en paus med våfflor, bubble tea och tårta. När Matteo tillslut vaknade så fick han korv som vi hade handlat innan. Han älskar korv så han var nöjd.

Vi åkte sen vidare till badhuset i Kungsbacka och lekte I småbarnsbassängen, simmade i strömmen och bubblade lite. Becca och Erik provade även röret och tyckte det var helt okej. Men alltså shiit vad trött man blir av att bada. Både jag och Matteo var helt slut när vi kom hem igen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback