Bröllopsklänningsprovning

Igår tog jag, Maria och Becca en sväng och kollade på bröllopsklänningar. Maria var rätt så bestämd på vad hon var ute efter, något bekvämt, inte för åtsittande, inte bling bling, inget prinsessigt och svallande tyger. Så det var inte det lättaste att hitta kan jag säga!
 
Men vi fick henne att testa en massa olika varianter av klänningar, där flertalet satt riktigt bra på henne trots att hon inte trodde det var möjligt. På Ramonas hittade vi också en riktigt snygg "prinsessklänning", med bling bling på överdelen och en riktigt snygg puffig kjol. De i butiken kallade den för rock klänning, då den inte heller var riktigt vit, utan hade en grå underton och var riktigt cool! Men vi får se, hon ska tänka på det. För hon har egentligen redan hittat en mer bohemisk, svallande med mjuk spets. Så det är verkligen två motsatser till klänningar!
 
Men det är riktigt kul att gå inne i dessa bröllopsbutiker och titta på någon som testar klänningar. Myskänsla! Sen åkte vi hem till killarna som hade lagat mat, och pratade om tysklandsresan. Totte var på riktigt dåligt humör, för han förstod sig verkligen inte på Vito och Vito ville bara leka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback