Helgens bravader

I helgen har jag ju varit krasslig, så vi har fått ta det rätt så lungt. Men vi har ändå hunnit med en sväng på stan igår, med fokus på att hämta ut mitt underlag för friskvårdsbidrag från fitness24seven och en maskerad mask till Becca. Friskvårdsbidraget gick bra, medan det för Beccas del slutade med en mask från panduro som hon fick pynta själv, men som faktiskt blev riktigt bra!
 
Vi har även i helgen kommit på en dans till Icona Pops låt "Emergency". Sen att vi har dåligt minne och har svårt att komma ihåg alla rörelser är ju inte så noga. Men det är någonting i alla fall. Och sen har vi bara legat i soffan och kollat på "say yes to the dress" och diskuterat hur mycket pengar man egentligen ska lägga på en brudklänning man bara kommer att använda en gång..(kan det verkligen vara värt att lägga över 20 000 som alla i programmet är villiga att betala. Eller de Panina klänningarna som kostar runt 100 000...)
 
Idag var det faktiskt riktigt fint väder ute, -2 grader med sol och utan blåst. Så det blev en promenad runt Sisjön i ett hyffsat lugnt tempo. Och ett litet foto på Beccas nya fynd till lägenheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback