Söndagshäng

Söndagen började med en frukost utan pålägg, så vi fick improvisera med lite rostade bröd med marmelad. Det enda som fanns hemma helt enkelt. Därefter följde jag med Daniel till torget för att handla skor. HAn ska ju börja ut o powerwalka igen så han behövde nya skor till detta och tänka sig, vi hittade på Team Sportias ombyggnadsrea så det vart perfekt. Vi avslutade sedan besöket med en liten fika.
 
Sedan var det dags att rasta Becca. Vi möttes upp på sjöfartsmuseet och köpte ett årskort till museumen här i stan, 100kr fick vi punga upp. Men det kan det väl vara värt, för engångsbiljetten kostade 60 kronor. Och för att vara helt ärlig så var verkligen inte det museet värt 60 spänn. Vi tittade lite på akvarierna dom hade på första våningen och sedan gick vi väl igenom de två övre våningarna på 10 minuter (var mest miniatyrfartyg så inget för oss).
 
 
Så när vi ledsnat på fartyg så tog vi bilen och brummade iväg till Gamlestan och kollade lite second hand. Det visade sig att vi inte alls var på vidare shopping humör så tillslut begav vi oss hemåt, med en avstickare till Markland för att köpa Sushi till syrran. Sedan har vi bara legat i sängen och planerat nästa helg som är en secondhand och spa weekend. Ni kanske kan räkna ut att det är jag och syrran som ska åka?! Längtar redan!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback