Silvis och Rhenborg

Lördagskvällen kantades av god mat och underhållning, och stackars Daniel fick ligga kvar nedbäddad i soffan med influensa.
 
Jag, Maria, Christian och Becca möttes upp på den palestinska restaurangen Silvis som ligger mellan första och andra långgatan på Linné. Riktigt mysig restaurang som fått bra recensioner på tripadvisor (viktigt att kolla upp innan). Jag och Becca beställde in deras vegetariska avsmakningsmeny för 199:- per person och den räckte gott och väl, vi blev rätt mätta bägge två och det fanns mat över. Medan Christian och Maria beställde in smårätter från menyn istället. Alla blev glada och nöjda över maten och det enda man egentligen kunde klaga på var att personalen var lite underbemannade.
 
Efter maten så var det dags för Becca att dra på en dejt och vi andra att dra till Draken och se Johan Rhenborgs standup. Det hela började med Göteborgskomikern Niklas Andersson som var lika bra som alltid och sedan tog Rhenborg över. Jag kan väl säga att det var bra, men han skulle nog ha tryckt ihop showen från 90 minuter till en timma. För många skämt var rätt så långdragna och vissa skämt kom aldrig riktigt till poängen. Sen kan vi väl alla enas om att vissa skämt var ämnade åt en lite äldre publik. Men det var i alla fall en trevlig kväll med riktigt bra sällskap :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback