Vardagsliv

Igår var jag till tandläkaren, gjorde en undersökning och det visade sig att jag hade hål på tanden närmast visdomstanden.. detta troligtvis pga visdomstanden ligger emot och trycker på. Väldigt tråkigt för det lutar mot att jag måste dra ut visdomstanden. Men hursom helst så gick besöket bra i övrigt, jag är ju tandläkarrädd egentligen, men denna gången bokade jag på en ny klinik som var super trevliga. Nu ska jag bara tillbaka för att göra en panorama bild för att se hur visdomstanden sitter plus ett besök till tandhygienisten.. Så får vi se vad som händer sen helt enkelt.
 
Plus sidan hos denna tandläkaren är att dom har tv i taket så att man kan tänka på annat ifall tanden ska dras ut där. Minus sidan kan man väl säga är att panorama kameran hade flippat ut när jag var där, skulle egentligen ta bilden direkt då, men den hade hamnat i ett felläge. Men shit happens, det om någon vet ju jag som jobbar med IT och saker som egentligen bara ska funka.
 
Tandläkaren var dock osäker på om han kunde dra tanden eller om han behölver remittera mig till en specialist, återstår att se...
 
Apropå tandläkaren, så var han också bekymrad över att jag hade så trångt i munnen och undrade varför jag inte haft tandställning. Well, dom ville inte ge mig någon, för långa väntetider. Han var även så himla rolig och bara stod och jämrade sig, "oj oj oj oj här var det trångt. Så liten mun, små käkar och stora tänder ojojojojoj!". Och när sköterskan skulle sätta i plattorna för fotograferingen så sa han flera gånger till henne "var nu jätteförsiktig, försiktig. Så liten". Så det var himla bra, för det brukar göra svinont att stoppa dom i käften och bita ihop, men denna gången kändes det inget alls :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback