Beccas överraskning

Lördagmorgon hämtade jag upp Emelie, Becca och Marie och så drog vi iväg mot Västerås. Efter en timma så avslöjade jag för Becca att det även fanns ännu en bil som är påväg mot samma destination och hon får tillslut reda på att det är Maria och Krystal som också är med.
 
Vi kommer tillslut till Västerås och checkar in på Scandic Västerås, äter lite på Max och beger oss därefter iväg till anledning att vi faktiskt valde Västerås - Kokpunkten "Sveriges första Actionbad". Eftersom de har delat upp dagen i två pass och vi valt det andra passet så får vi köa för att komma in, så riktigt frusna börjar vår dag här. Så vi får börja med att sätta oss i spa:et för att värma upp oss ordentligt, dock så kom vi på att det kanske var dumt, för då skulle actionbadet bli riktigt kallt! Men det visade sig att vattnet i själva actionbadet inte alls var så mycket kallare än i spa;et. Vilket var tur! Vi åkte lite vattenrutchkanor och hade det riktigt roligt och sen gick vi tillbaka och avslutade eftermiddagen i spa;et.
 
Kvällen avslutades med middag på en grekisk restaurang och sen var det bara att ta sig tillbaka till hotellet och lägga sig i sängen och sova. Vi var riktigt sletna efter dagens händelser och den 4 timmar långa bilresan. Söndagen tänkte vi strosa lite på stan och satte klockan på 8 för att hinna innan man måste ta bilen hem igen.. Dock upptäckte vi på morgonen att stan inte öppnade förrän klockan 12. Och vem orkar vänta på det när man är uppe klockan 8.. så vi åt frukost och hoppade in i bilarna igen och påbörjade färden hem. Men eftersom vi passerade Dollarstore påvägen så blev det ett entimmas stopp i Örebro.
 
Kan absolut rekommendera Kokpunkten, spa;et var riktigt bra och det var väldigt prisvärt med både spa och actionbad. Vi hade en helt awesome lite tjejweekend <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback