Familjen på besök

På onsdagkväll kommer Mamma, Pelle och William på besök. Vi har bokat övernattningslägenheten till dem, så de kommer att sova nere på gården. Det är rätt så gött att ha tillgång till den faktiskt, då det inte blir så himla lätt att rymmas i våran lilla lägenhet annars.
 
Under deras vistelse så har vi kommit på lite saker man skulle kunna göra; såsom Ullared, Liseberg, Gocart, Airhop (studsmattor), Inprison (fångarna på fortet isch), Botaniska/Slottskogen/trädgårdsföreningen, Göteborgs Skärgård, Majorna loppisen, Hammarkullekarnevalen, grilla på gården, chilla i solen, sitta på en uteservering i solnedgången... Ja ni fattar det finns massa saker man skulle kunna göra, så när dom väl kommer så ska dom få sålla lite i listan, för allt ska vi ju inte göra. Det finns såklart en massa mer saker man också kan göra, såsom utflykter utanför Göteborg. Men då vi kommer vara totalt 6 pers, så ryms vi inte i bilen. Så när vi åker till Ullared, så får Daniel stanna hemma. Inte för att han klagar! Sen så åker  de ju hem igen på söndagkväll och detta ska ju faktiskt vara en semester, så lite lugn och ro ska vi ha också.
 
Har kollat in vädret, och än så länge så ser det ju lovande ut. Men man ska ju inte alltid tro på vad väderapparna säger, då blir man bara besviken i slutändan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback