Kyckling och Chorizogryta

Ingredienser - 4 portioner
600 gram kycklingfile
salt & peppar
2 stycken choritzokorvar
1 stor gul lök
5 stycken klyftade champinjoner
1 röd paprika
2 dl vatten
3 dl vispgrädde
2 msk kycklingfond
1 tsk kinesisk soja
salt
1/2 tsk oregano
1/2 tsk timjan

Gör såhär:
1. Skär kycklingen i små bitar och fräs den i smör i stekpannan tills den är genomstekt. Krydda med salt & peppar. 2. Skär paprika, lök & svamp, korv i mindre bitar.
3. Lyft över kycklingen på en tallrik medan du steker den löken, den ska bara bli glansig.
4. Vänd ner korven paprika och svampen och bara hetta upp allt – då lägger du tillbaka kycklingen.
5. Vänd i vatten, grädde, fond & soja. Krydda med salt, oregano och timjan. Låt småkoka ca 10 minuter
Servera med ris
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback