Dansa Dansa

Igår var första danslektionen på kursen vi tar med några kompisar och det var väldigt roligt! Själva lokalen är mitt i industriområdet i Sisjön och instuvad på en övervåning till vad som liknade en typisk bilverstadslokal. Lokalen var dock väldigt mysig, med speglar på väggarna och ett minifik med försäljning av dricka och sittplatser.
 
Redan innan vi åkte till dansen var bägge av oss pumsiga av maten och att man precis gosat ner sig i soffan, klockan 20 är inte den ultimata tiden att träna kände vi spontant. Men när man väl kom igång var det riktigt bra ändå! Tränarna vi har är två killar som är riktigt duktigt duktiga på att dansa och får det hela att se så sjukt lätt ut!
 
Vi började med att lära oss Foxtrott och gick sen över till en quickstep, som är nästan som en snabbare variant av foxtrott. Vi fick sedan göra lite basic steg i Tango och därefter Cha-Cha och Jive. Många av dansstegen påminde om varandra och jag tyckte det gick rätt så fort att lära sig själv, dock svårare att tajma ihop med varandra. Men det gick hyffsat i alla fall :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback