PIteå sommaren 2017

Denna gång blev det en snabbvisit och jag hann inte alls höra av mig och träffa alla de personer jag tänkt träffa. Utan denna gången blev det mest att hänga med familjen faktiskt! Under veckan så sysselsatte vi oss med lite bad, ut i skogen för att fiska, (fick dock ingen fisk), mat och häng på PDOL samt se en karusellolycka, grillade med hela familjen, mat och fika och lite mer fika..och sedan avslutade vi vistelsen med en sväng på Boda Borg i Skellefteå. Vi hade ju sagt att dom skulle få revanch efter Prison Island i Göteborg.. dock var Boda Borg så pass svårt att jag, Daniel och William vann över mamma, Pelle och Becca.. genom att klara hela 2 banor (de klarade en).
 
 
Jag och Daniel promenerade en sväng själva till ett ödehus.. blev uppätna av bräms påvägen. Hittade tidningsklipp från 40-talet på väggarna
 
Lite chill på Hammenviken. Barnen tyckte om Williams nya båt
 
Vi fick tyvärr ingen fisk när vi var ute och fiskade. Men vi grillade korv och pinnbröd och åt massor med fika!
 
Vi var två svängar på PDOL, på lördagen för att träffa upp Sara, Verran och Emelie. Där det mest dramatiska som hände var när Sara spillde ut kaffe över hela sig på ett fik.


Och på fredagskvällen där vi såg olyckan i karusellen brakedance. Det var först Becca som uppmärksammade oss på en kille som satt helt själv i en av vagnarna. Han satt med huvudet ner och åkte fram och tillbaka i vagnen och såg ut att må riktigt dåligt (troligtvis alkohol), när han sedan började plocka fram mobilen så tänkte vi allihopa att detta inte kunde vara en bra idé. Och som vi trodde så tappade han snart mobilen så den flög över till andra sidan och hämtades upp av gubben som skötte karusellen. I nästa stund så hade killen på något sätt böjt sig framåt över/under bygeln och helt plötsligt så flög han ur karusellen och över till ena sidan där han stoppades av staketet. Precis då var karusellen klar, som tur var! Det rann blod från honom och vi ropade att han hade ramlat ur och sprang för att hjälpa till.. Han som skötte karusellen sa bara jaha och ställde sig på andra sidan utan att bry sig. Poliser och sjukpersonal var snabbt framme och bandagerade hela huvudet på honom, en tjej som åkt karusellen var helt chockad, stod och grät och halvskrek. Två poliser tog sedan tag i honom och hjälpte han därifrån medan jag hämtade ut mobilen han tappat och gav till poliserna... Det märktes att folk runtomkring var chockade.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback