Klippt håret

Snåla som vi är så orkar vi inte gå till en salong för att toppklippa håret, så med attityden "Hur svårt kan det va?", så har vi börjat klippa varandra. Det blir ju inte direkt någon jättespeciell klippning, man klipper rakt och sen tar man uttunningssaxen lite och improviserar. Våran frisörkompis Verran får nog lite panik nu... Men nu är det gjort och jag har väl ungefär en decimeter kortare hår nu så det är skönt, började bli riktigt långt och slitet.
 
Passade även på att färga håret igår, dock så var mörkbruna färgen från Mood lite för ljus, så det ser fortfarande ut som att jag behöver färga mer. Men det får vara så nu tills mamma kommer. För då ska vi till Ullared så då ska det inhandlas massor med hårfärg!
 
Vi väntar också på ögonfranslim, beställde från JuLash för någon vecka sedan. Men limmer var alldeles rinnigt. Eftersom vi inte använt det limmet tidigare så började vi fundera på om det kanske var meningen, men när vi provade det så stack det lite i ögonen och satt inte alls bra. Så mailade och frågade dom om limmet och fick nu svar att de skickar ett nytt lim till oss. Så snart kan vi sätta fransar igen, vilket behövs, för jag ser verkligen naken ut i ansiktet utan fransar. Becca har ju redan långa fransar, och det är inte jättegivande att sätta på henne ändå, för hon har som ticks att dra i fransarna när hon är rastlös. Så hon drar av dom rätt så snabbt ändå
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback