Quizadillas

I lördags var jag, syrran, Emelie, Maria och Christian (skulle vart fem till men folk blev sjuka, hann inte osv) på Quizadillas på Yaki-Daa. Och som vanligt var skådespelarna superduktiga, temat var filer/serier från 2014, så det var riktigt synd att Madde (som FYI jobber på bion) blev sjuk, annars hade vi kunnat regera. Men det gjorde vi inte nu.
 
Men roligt hade vi i alla fall. Men så mycket folk som det dök upp har det aldrig varit tidigare. Det var kö långt ut på gatan, och jag läste precis någonstanns att det var runt 500 pers som kom dit i lördags (så sittplatser blev vi ju utan, får se till att vara i rejält god tid nästa gång).
 
Vi lyckades hitta en plats där vi såg scenen bra utan att skymma andra.. men att den platsen var ledig berodde på hålen i taket, så vi stod och sicksackade mellan regndroppar under quizzet... men men, vad gör man inte för quizadillas!
 
Hur som så efter quizzet gick vi upp på Yaki-Daa, tog ett glas vin och tjötade lite innan vi splittrades och åkte åt varsina håll. Ni vet, nu börjar tant Skea bli gammal och behöver sjukt mycket sömn.. (samma med Maria och Christian). Medan Emelie och Syrran begav sig vidare och träffade vänner. Syrran var liksom inte hemma förrän vid 4 tiden på morgonen.. (men det får hon äta upp senare, hon är ju trött i flera dagar/veckor efter en utekväll!)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback