Barcelona Dag 7

En stressig morgon där utcheckning stod på schemat och sedan förbi centralen för att lämna väskor och sedan buss till tibidabo, en nöjespark uppe på ett berg.
Man kunde gå in gratis där fick vi veta, eller köpa ett pass med inträde och åkattraktioner för 25 euro. Vi gick in gratis, dock så upptäckte vi att man bara kom åt vissa delar av parken gratis, så vi gick runt lite. Tittade i den vackra kyrkan och sen åkte vi tillbaka in till stan för att gå på zoo istället för 16 euro. (Hade vi haft hela dagen på oss att åka karuseller så hade vi klart betalat 25 euro)
Detta zoo:et var mycket stort och ligger centralt i Barcelona. Vi såg diverse djur och bara slappade innan det var dags att ta flygbussen till flygplatsen.

På flygplatsen skulle vi spendera natten, och det blev otroligt kallt och hårt. Här köpte vi även den äckligaste och dyraste hamburgare vi någonsin ätit. Liksom betala nästan 90:- för en kall hamburgare med ost som inte smält, utan ketchup och med mjuka strips.. iinte okej.

Men hursom så lyckades vi i alla fall få lite sömn innan det var dags att bege sig med flygplanet morgonen efter. Jag vaknade dock hur många gånger som helst och försökte vända på mig utan resultat. Blev stel som ett kylskåp ungefär ;d

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback