Barcelona dag 4

Efter en hård kväll på puben så blev det en lugn morgon, lite för lugn egentligen eftersom vi ville hinna shoppa innan siestan började. Men när vi väl tagit oss iväg från vandrarhemmet så låg ju shoppingen bara en hållplats bort och sedan skulle det inte vara så svårt att hitta enligt han i receptionen.

Det första vi tänkte när vi kom upp ur tunnelbanan var ju självklart frågan "åt vilket håll ska vi hålla kartan?" Man har ju verkligen ingen kompass i huvudet. Så vi frågade första bästa förbipasserande. Han svarade snällt på frågan men undrade om vi verkligen kommit rätt "vi har nästan aldrig turister i dessa områden, vad ska ni göra här?" När vi svarade att vi var ute efter shopping så tyckte han att vi skulle in till Barcelona centrum istället men pekade snällt åt vilket håll vi skulle gå.

Det första vi hittade var en skoaffär, vi är helt tokiga i skor och vi alla hittade varsitt par (förutom Verran). Sedan åt vi lite frukost och vandrade ut och in ur affärer (Becca handlade på nästan alla ställen vi gick in på). Helt plötsligt så blev vi utkörda ur en butik eftersom de skulle stänga för siesta, och klockan hade slagit två. Så det var bara att snällt traska iväg och ta lite lunch.

Efter att vi legat på vandrarhemmet och vilat/sovit en stund så var det bara dags att ta sig i kragen, göra sig iordning för att ta sig ner på stan. Klockan hann redan bli mycket innan vi kom ner i Barcelona Centrum och mycket mer innan vi hunnit med att hitta en restaurang så efter middagen så var det bara att bege sig tillbaka till vandrarhemmet och ta det lugnt och sova ut inför kommande dag som skulle bli väääldigt lång.





De hade en strand i Badalona också, några killar stod och voltade


 
 verran blev så glad när hon hittade snäckor på stranden


Beccas shopping


Sen började det regna och vi inhandlade paraplyn (inte glad verran)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback