Barcelona dag 3

Denna dag tänkte vi spendera som stekare, men lyckades endast med detta i ca 10 minuter. Att ligga och steka på stranden var inte riktigt vår grej och Becca var less redan efter 2 minuter och frågade om jag ville hitta på någonting (gå och känna på vattnet). Sammanlagt under dagen så låg vi nog endast ner i ungefär 15-20 minuter, men vi hittade på annat skoj, som att köpa drinkar, träna stunt och hoppa!

När vi blivit less på stranden och dwet förövrigt iskalla vattnet (Helene var den enda som vågade doppa sig), så begav vi oss istället ut mot Gaudi parken för att titta på de kända mosaikfigurer som säljs i miniatyrer över hela staden. Tyvärr så hade Helene glömt sin astmamedicin (inte tänkte vi att man skulle vara tvungen till att GÅ hela vägen upp till berget) så det blev en kort visit i parken innan vi begav oss hem till vandrarhemmet för att göra oss iordning inför kvällen.

På kvällen var det först meningen att vi skulle på en pubrunda som vandrarhemmet anordnade, men detta var inställt pga matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Så vi satte oss en stund i köket tillsammans med alla andra gäster som tittade på matchen, och körde förfest med "jag har aldrig" innan vi begav oss ut.

Väl ute i stan så visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen, vi hittade ju äntligen vart La Rambla låg, men vi ville ju ha en klubb att gå till! Men vi gick efter La rambla och blev efter vägen rekommenderade av en snubbe att gå in på ett ställe som gav bort en gratis shot. Så in på den baren och beställa varsin drink. Vi trodde även att det skulle finnas dansgolv här, men det vi trodde var dansgolvet, visade sig bara var en spegel.. Så vi drack upp det vi hade och gick till nästa bar istället.

Detta ställa var ännu mindre än det första och utan dansgolv det också, men drinken och shotten var oh så god! Shotten var i aprikos smak, och vi alla tittade på varandra efter vi tagit den och kom fram till att det var den godaste shot vi druckit någonsin. Sedan drinken Miami Vice som jag och Becca beställde var sjuuukt god!
Kvällen började dock lida mot sitt slut och det var dags att bege sig hemmåt mot vandrarhemmet igen, jag däckade i sängen så fort jag klivit in genom dörren medan Becca och Helene busade utomhus i några timmar!















På kvällen, innan vi alla bytte till bekvämare skor ;)


På La Rambla efter matchen :) Här stuntade vi bland alla människor, dock ingen bild på detta






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback