Gårdagens AfterWork

Gårdagens Afterwork Mingelkväll
Som jag och Becca redan listat ut så var vi de yngsta där inne, samt att vi också fick veta att den egentliga åldergruppen det riktade sig mot var 30+, men eftersom vi bara skulle pröva på en gång så gjorde detta inte oss någonting (vi fick även bli medlemmar om vi ville, men det kostar ca 2000:- om året så det har vi inte råd med)
Hur som helst så började kvällen med lite att dricka och lite småplock av mat, sedan var det en revy som körde igång.. och den var inte alls särskilt bra, låtarna var skit tråkiga. Dock var det en tjej med i denna revy, hon var väl kring 25 år. Hon spelade på gitarr och sjöng Halleluja låten. Den är så otroligt fin och hon hade en grym röst!

Efter revyn så var det dags att mingla lite, vi hann väl inte hälsa på så väldigt många men det var intressant att pröva på en mingelkväll. Det känns verkligen bra att öva på att prata med människor och berätta om sig själv och vad man vill göra i livet. Det är även otroligt intressant att lyssna på vad andra människor har för vilja och mål i livet. Man blir så inspirerad av människor. Så det var helt klart en lyckad kväll!

Mer mingelkvällar åt folket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback