Blåmärken och muskelvärk

I dagsläget så vet jag faktiskt inte vad som gör ondast, om det är blåmärkena eller värken i benen. Men detta kommer resultera i att jag inte kommer vara alltför aktiv på dagens träning!


Gårdagens träning gick väldigt bra och programmet till grupprutinen kommer vara super! Nu har vi bara kvar att sätta rewinden ordentligt samt saltotossen! Hell ye vad duktiga vi är!

Vi var även och tittade på Cirque De Solei - Saltimbanco igår. Det var helt okej. De som var duktiga var super! Akrobatik och sådant. Dock så är det ju alltid så segt på sådana uppträdanden, allting skall gå så långsamt och utdraget som möjligt. Men detta går att leva med, däremot så var det synd att de hade en mimare med, typ clown.. som var mer riktad mot barn. Och sorgligt nog kom han ut på scenen två gånger, och det var inte direkt ett kort uppträdande han gjorde. Kändes som slöseri på tid då det kunde ha varit mer akrobatik då! Men det var i alla fall en bra show och det var roligt att se!


By the Way! Pappa, vi försökte få tag på dig igår men det tutade bara upptaget. Du kan ju ringa när du har tid.. typ imorgon för då har vi ingen träning ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback