Jag och Becca som minoritet

Igår var en lugn dag eftersom förkylningen bara blir värre för varje dag som går. Men för att vi i alla fall skulle få lite frisk luft tog vi en sväng till Kvibergs marknad. Eftersom vi inte varit där förut så blev vi lite smått chockade av det vi möttes av, vi som trott att det var en gammal hederlig loppmarknad. Men icke det,

För det första så var vi de enda svenskarna där (det är helt okej med mej, men jäklar vad alla stirrade)
Vi var troligtvis alldeles för uppklädda för ett sådant ställe, för de slutade aldrig stirra heller!
Sedan började vi fundera på vars alla fått tag i sina grejer som de sålde i båsen, nästan alla bås sålde en mängd olika varor, från schampoo och smink till mobiltelefoner, smycken och skor. Har folk verkligen sådant hemma?
Men det var i alla fall billigare än i vanlig butik och vi kommer återkomma för att inhandla diverse saker.

Sedan besökte vi Bellevie marknad, en hållplats bort. Där var det däremot loppmarknad med plats man får hyra och sälja själv. Mycket folk var det och trångt på borden så man knappt kunde urskilja vad de sålde. Men vi köpte lite Hello Kitty sockar vid ett stånd, jag är verkligen frälst i H&Ms hello kitty sockar, de är så tjocka och sköna!

Vi passade även på att gå in på en Turkisk mataffär som vi passerade på vägen, låg i en lagerlokal, och såg ut att vara riktigt billigt, men icke det, kostade precis som på Hemköp. Det enda speciella var väl att de sålde vattenpipor vid kassorna.. det var ju någonting nytt och annorlunda!

Sen när vi kom hem igen så låg vi bara i soffan och tittade på film tills det var dags att sova, vilket innebar från ca 14.30-23.00 ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback