Tandställning

När jag var liten så fick jag frågan om jag skulle vilja ha tandställning, dock var bara tanken skrämmande, en sån där ful stor tandställning. Nej fy vad pinsamt, så jag gjorde som alla andra barn i den åldern som fick bestämma själva. Jag sa nej! Men därefter så har jag aldrig fått frågan igen, vilket jag tycker har varit dumt av tandläkarna. Med tanke på hur mina tänder ser ut så borde det ha varit ett måste!

Därför är jag också väldigt arg på min tandläkare, sista gratis gången jag var hos dem berättade jag därför vad jag tyckte. och sa att jag borde ha tandställning. Jag fick då en tid hs en specialist som skulle titta, och nej, självklart så tyckte hon inte mina tänder var tillräckligt sneda. Men de satte mig ändå på en väntelista, så när det är min tur så ska de höra av sig, dock får jag ju betala det själv.. De har fortfarande inte hört av sig!

Nu är det dock så att jag vill ha tandställningen så fort som möjligt, liksom jag vill ju uttnyttja mina tänder och mitt leende så länge som möjligt!
Så nu har jag tittat upp lite alternativ. Det som jag skulle göra är att gå till en privattandläkare, och ha en vanlig tandställning på nere käken eftersom man inte visar dom tänderna så ofta. Och sen på överkäken ska jag antingen ha en som är innanför eller en vit tandställning som inte syns!




Nu gäller det bara att spara ihop pengar, ska lägga av lite pengar så fort jag kan och så får jag väl låna det sista. Detta måste bli av!

Dock måste jag till folktandvården i veckan, har inte gått på något besök på ett och ett halv år tror jag, och nu har jag råkat tappa en liten bit av en tand, så det ilar som fan.. hatar att lägga pengar på tandläkarbesök, just då man itne har några pengar :O

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag ska oxå få tandställning, jag ska ja den vanliga typen

2008-09-22 @ 11:44:36
Postat av: Åsa

Jag är 22 år och ska ha den vanliga rälsen

2008-09-22 @ 11:46:00
Postat av: Jeanette

Okej :) Ska du betala det själv eller? :)

2008-09-22 @ 18:37:51
URL: http://miniskea.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag ska betala själv. Ska du betala själv. När ska du få rälsen?

2008-09-29 @ 21:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback