Utgifter och funderingar för 2024

Det är ju bra att ha någon form av en plan för 2024 ekonomiskt och ha koll på de lite större utgifterna som planeras. Gällande Matteo så kommer vi byta bilbarnstol till en framåtvänd. En ny tavla till vardagsrummet hade också suttit fint, där har vi hittat en karta, problemet. Den kostar typ 4000kr. 


Matteo ska ju också få sin första riktiga cykel med trampor. Men efter lite överläggande med pappa så kommer det bli en begagnad 12 tums nu, och sen när han är duktig på den så byter vi till en större. Så den utgiften skjuter vi lite på.

Sen är ju Kolmården bokat,  och där går ju ca 5000 för boende och 1500 för inträde. Vi funderar ju även på en resa upp till Norrland någon gång i sommar och det kostar ju också litegrann. Vi började även kolla på charterresor nu under våren, men än så länge så är det sådana lurviga priser så att man får ont i magen. Vi får väl se om vi kan hitta något billigt sista minuten kap. Annars får vi hålla oss hemma och ta ut lite föräldradagar spontant under våren. Vi har ju fortfarande några dagar kvar som försvinner på hans 4 års dag i Maj



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback