Trender i barndomen

Tänk att det alltid går trender inom leksaksvärlden när man är liten. Som man märker även med William, han är ju helt tokig i BeyBlade och det verkar ju vara det enda som gäller för honom.
 
När jag var liten så var det bl.a furbys. Ett litet gosigt djur med batteri som blinkade och pratade.. inte för att jag ägde en sådan, men jag var grymt avundsjuk på dom som gjorde det! Men sen kom tamagotchin, den fick ju en sån genomslagskraft att vi fick ha tamagotchi dagis på skolan bara för att lärarna blev tokiga på att det pep hela tiden!
    
 
 
 
Sen kastade vi även kula, med glaskulor, järnkulor, dankar och så vidare... och så självklart pogsen. Runda papperslappar med olika tryck på, som man spelade om. Sedan blev vi gamla, bytte skola och kom upp i mellanstadiet och inte kunde man hålla på med sånt då! Så där dog trenderna ut lite. Syrrans klass fortsatte dock vidare till Gogos (vilket var små plastfigurer som man kastade)
 
Sedan så fanns ju även hockeykorten, och för oss andra, Spice Girls korten som samlades och byttes om vartannat!
 
 
 
Efter dessa perioder kom ju lekarna istället, som ägget. Och sen när man blev gammal och cool spelade vi kort istället, utslagspoker och tjänare och president. Det var awesoma, att bara hänga i fiket och spela kort hela dagarna ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback